Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

donacio adar

Nova donació per a la biblioteca d’adar

ADAR estem d’enhorabona. Aquest mes de febrer hem rebut una important col·lecció de llibres de l’advocat i polític Raimon Escudé (Terrassa, 1934-2018) per part de la seva família. La donació ha sigut possible gràcies a la col·laboració de l’historiador terrassenc Josep Puy. 

Estem parlant de més d’una seixantena de llibres especialitzats en història aeronàutica de la prestigiosa editorial «Putman». Obres, en la seva majoria en llengua anglesa, dedicats a aparells emblemàtics d’aviació militar del segle XX, tan centrats als diferents constructors, com a les diferents etapes de l’aviació.

Així mateix, també trobem les col·leccions «Grandes épocas de la aviación», «aviones de todo el mundo», entre d’altres.

Aquesta donació romandrà a partir d’ara a la biblioteca d’ADAR (C.Guifré 8, Barcelona) a lliure consulta dels nostres associats, amics i qualsevol persona interessada en història aeronàutica.

La biblioteca d’ADAR és un centre de documentació especialitzat en temes d’història aeronàutica, la Guerra Civil i la II Guerra Mundial. S’hi poden trobar tant manuals amb una història general de l’aviació, biografies, llibres d’aparells, d’aeròdroms, aeroports, batalles etc. i també llibres antics i d’edicions molt limitades. D’aquesta manera volem donar a conèixer tot aquest patrimoni obrint a tothom la nostra sala de lectura.

adar donació